Eksplodimi i aeroplanit “Proteus Airlines”, dokumentari sonte në platformën Artvision

Gjatë aterrimit në veri-perëndim të Francës, pilotët e Fluturimit 706 të Proteus Airlines, largohen nga shtegu i përshkruar për të kaluar në shtegun më atraktiv. Por, ky veprim iu kushton me aksident dhe eksplodim të aeroplanit, ngjarje e kapur me kamerë nga gazetar që kishte qëlluar afër vendndodhjes.
Ky incizim dhe inskenimi i këtij aksidenti, vijnë në detaje sonte në episodin e radhës të ‘Hetimeve të aksidenteve ajrore,’ ora 21:00 në National Geographic Channel.

Këtë kënaqësi ua ofron Artvision, platforma më atraktive televizive, me internet dhe TV HD të cilësisë së lartë.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.