Suhejb Vuçitërna dhe Edon Hasaj sjellin 4 kupa në Rahovec, fund fantastik i sezonit të garave automobilistike (VIDEO)

Suhejb Vuçitërna dhe Edon Hasaj kanë sjellë 4 kupa në fund të sezonit automobilisik.

Garuesi nga Rahoveci, Edon Hasaj, ka përfunduar në mënyrë fantastike sezonin në garat automobilistike.

640x74

Ai në klasën e 8 (mbi 2000 ccm deri 3000 ccm-E1) ka përfunduar dyti me veturën Polo.

Ai pati kohën prej 1.53.537 duke qenë vetëm një sekond larg vendit të parë.

Për Hasajn ky është përfundim i shkëlqyeshëm i edicionit në vendin e dytë.

Ndërkaq, në vendin e tretë në plasman të përgjithsëm ka përfunduar garuesi i shquar rahovecian, Suhejb Vuçitërna.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.