Edon Cana, nikoqir nderi i HardhFest 2016!

Këshilli Organizativ i Hardh Fest, në mbledhjen e 22 korrikut ka vendosur që Edon Cana të jetë Nikoqir Nderi i Festivalit Hardh Fest 2016.

Cana është Konsul i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës në Strasburg.

640x74

Pa dyshim se Cana është njeriu i duhur dhe personaliteti më adekuat për t’a prezantuar Rahovecin para fytyrave prominente nga të gjitha sferat. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.