Edhe zdrukthtarët, verëtarët dhe vreshtarët n’Konak (Foto)

Tashmë janë pozicionuar të gjithë n’Konak, vendin qëndror ku do të kulmojë festivali HardhFEst.

Të gjithë pa dallim përfshirë edhe Beha – N zdrukthtarët e njohur, ishin të pranishëm në prezentimin e produkteve.

Shikoni fotot nga HardhFest:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.