Edhe në dalje të Rahovecit, gjendja e keqe pas shiut të rrëmbyeshëm (Foto)

Shiu i rrëmbyeshëm po shkakton vështirësi në mbarë Kosovën, por edhe në Rahovec.

Rahoveci24.com ka dalë në terren ku ka siguruar edhe fotografi dhe video nga vendi i ngjarjes.

Por, në foto tjera të dërguar nga qytetarë, në dalje të Rahovecit në rrugën magjistrale Rahovec-Xërce kilometri i parë, gjendja nuk ishte e mirë.
dalje te rahovecit
Uji ka vërshuar rrugët dhe ka vështirësuar komunikacionin dhe drejtimin e veturave, por deri tani nuk janë raportuar aksidente, pasi ngasësit kanë qenë të kujdesshëm.

640x74

Rrjeti i dobët i kanalizimeve po shpërfaqet sa herë ka shi të rrëmbyeshëm. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.