Edhe institucionet në Rahovec i bashkohen grevës

Institucionet publike në Rahovec i janë bashkuar grevës.

Kështu mësojnë burimet e Rahoveci24 fare pranë Smajl Latifit.


Madje ky i fundit besohet se ka përkrahur grevën e puntorëve të institucioneve dhe i mbështet në kërkesat e tyre.

Kujtojmë se sindikalistët e institucioneve publike kanë hyrë në ditën e parë të grevës e atyre do t’u bashkohen edhe arsimtarët nga 1 Shtatori kur totalisht në kaos do të hyjë i gjithë sistemi i jetës publike.

Ndryshe qeveria ka paralajmëruar se do t’ua ndalë pagat.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.