E turpshme – Radoniqi lë Rahovecin pa ujë për Bajram

Kompania regjionale, ujësjellësi “Radoniqi” pa fije turpi po ekzekuton reduktime të ashpra.

Kjo po ndodh në prag të Bajramit, teksa qytetarët thonë se reduktimet ishin evidente gjatë gjithë Ramazanit.

Disa thonë se zgjidhjen e shohin te cisternat, por edhe ato kanë limit dhe pas dy ditësh reduktime në prag të Bajramit ka qytetarë që s’kanë pikë ujë në shtëpi.

Rahoveci24 në emër të qytetarëve menjëherë kërkon ndërprerjen e reduktimeve, sidomos në prag të Bajramit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.