E pabesueshme: Black Friday në Artvision, 3 MUAJ veç 9.99€ – Internet plus TV

E premtja e zezë njihet në gjithë botën si dita e zbritjeve të mëdha.

Dhe në Rahovec është platforma më atraktive televizive me internetin më të shpejtë, Artvision, që ka lansuar ofertën e pabesueshme.

640x74

Pikërisht, për një shumë prej vetëm 9.99 në muaj ju për 3 muaj do të siguroni internetin për marakli dhe televizorin për zotni.

Artvision ju ofron mbështetje 24 orë për televizion dhe internet.

Kjo ofertë e pabesueshme vjen veç për Black Friday dhe vlen veç për klientët e rinj.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.