Duraku: Gjithmonë do të mbështes gratë e Krushës

Drejtori për Bujqësi nga Komuna e Rahovecit dhe kandidati për deputet, Berat Duraku, ka siguruar gratë e Krushës së Madhe se do të qëndrojë pranë tyre gjithmonë.

Ai siguroi për mbështetjen në vizitën emocionale te KB Krusha, ku u pritën nga Fahrije Hoti.

Aty Duraku siguroi se mbështetja e tij e vazhdueshme vetëm sa do të rritet.

Postimi i Durakut:  

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.