Duraku: Dejnin nuk e harruam asnjëherë, nuk e harrojmë as pas 14 Shkurtit

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Berat Duraku, u shpreh në mënyrë të emocionuar pas hapjes së fushatës së AAK-së.

Subjekti politik i AAK-së e hapi fushatën në Dejn të Rahovecit, një zgjedhje kjo mjaft interesante për këtë parti.

640x74

Por, për Berat Durakun kjo nuk ishte asnjë çudi, pasi ai i njeh banorët e zonës dhe s’ka dyshime për mbështetjen e Aleancës.

Subjekti politik i AAK-së e hapi fushatën në Dejn të Rahovecit, një zgjedhje kjo mjaft interesante për këtë parti.

Por, për Berat Durakun kjo nuk ishte asnjë çudi, pasi ai i njeh banorët e zonës dhe s’ka dyshime për mbështetjen e Aleancës.

Me Presidentin në Dejn Fushatën në komunën e Rahovecit e hapëm sot në fshatin Dejn. Ishim aty bashkë me.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.