Drejtoria për Bujqësi: Ja kush do të përfitoj nga pagesa direkte në subvencione

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, nëpërmjet një komunikate ka njoftuar të gjithë fermerët dhe agrobizneset për afatin e aplikimit për pagësa direkte të subvencioneve.

Në dy dokumentet e mëposhtme aty qartësohet se kush do të përfitojë nga këto pagesa direkte, derisa data e fundit për aplikim është 25.04.2016.

640x74

bujq 1 bujq2

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.