Drejtori Asllani mohon se kërcënoi dikë: Procesi i ankandit transparent

Drejtori për ekonomi dhe zhvillim në komunën e Rahovecit, Artan Asllani, ka mohuar se ka kërcënuat një prej ofertuesve në ankandin e lokaleve të palestrës, Luftrim Sokoli.

Më poshtë gjeni postimin e Asllanit:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.