Dokument – Këta janë 140 studentët që përfituan bursë nga komuna e Rahovecit

Komuna e Rahovecit ka publikuar emrat e 140 përfituesve të bursës studentore për vitin akademik 2021/2022.

Në komunikim zyrtar të komunës së Rahovecit për emrat përfitues të nuk theksohet shuma të cilën do ta përfitojnë këta studentët dhe nëse mjetet do të ekzekutohen menjëherë apo në disa këste.

640x74

Më poshtë gjeni emrat përfitues si dhe njoftimin e komisionit:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.