Dokument: Banesë, 6 mijë euro “cash”, kredi dhe borgje personale – kjo është pasuria e deputetit Visar Korenica

Deputeti Visar Korenica ka deklaruar pasurinë e tij pranë Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK).

Në deklarimin e tij të pasurisë deputeti Korenica ka deklaruar se ka një borgj përj 22 mijë eurosh për blerje të banesës, të cilën thotë se e ka blerë me mjete vetanake.

640x74

Ai ka deklaruar se ka një shtëpi familjare në Rahovec, teksa ka deklaruar se të hyra vjetore nga paga e deputetit i ka 16 mijë euro në vit.

Ndër të tjerash Korenica deklaroi se ka veturë prej 4 mijë eurosh, teksa në bankë i ka 6 mijë euro para të gatshme.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.