Dogana aksion në Rahovec dhe Suharekë, konfiskon 70 kg nargjile

Dogana e Kosovës ka ndërmarr sot një aksion për të kontrolluar mall të konrabanduar. Ata sot kanë qëndruar në Rahovec dhe Suharekë, ku në tre lokacione që kanë kontrolluar kanë konfiskuar 70 kg nargjile.

“Dogana e Kosovës me qëllim  të zbatimit  të ligjit dhe luftimit të kontrabandës, ka kryer kontrolle në tri lokacione të ndryshme, Rahovec dhe Suharekë dhe me këtë rast është konfiskuar mall i kontrabanduar, 70 Kg nargjile”, thuhet në një njoftim të Doganës së Kosovës.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.