Djali shqiptar që ka përgjigje për çdo numër (Video)

Ai quhet Arbri është 5 vjeç dhe vjen nga Përmeti.

Arbri shkon në kopësht, por është i aftë kryejë me mend veprime matematikore të në shkallë të lartë vështirësie.

Gjenialitetin e tij, ka qenë edukatorja e kopshtit ajo që e ka zbuluar, e cila më pas ka lajmëruar edhe të tjerët për aftësinë e pabesueshme të këtij fëmije të vogël.

640x74

Së shpejti pritet që Arbri t’i nënshtrohet një testi inteligjence për të konfirmuar intelektin e tij dhe pas kësaj do të vendosë Minsitria e Arsimit nëse Arbri në të ardhmen do të kalojë ose klasat më shpejt se fëmijët e tjerë.

Deri atëherë, shiheni se ç’mund të bëjë Arbri.

https://youtu.be/XO77h5qHihM

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.