Dita e Çlirimit festohet në Prime Bar me Visar Hajrullagën

Sot është 14 Qershori, dita e çlirimit të Rahovecit.

Dhe, pikërisht dita historike për komunën tonë do të festohet në lokalin më të ri në Rahovec.

Është Prime Bar që po hap dyert për Grand Opening – mbrëmjen e madhe me Visar Hajrullagën.

Lokali hapet më 14 qershor nga futbollisti ikonik, Isa Eminhaziri, i cili jo rastësisht zgjodhi këtë datë – duke i dhënë hijeshi qytetit pikërisht më 14 qershor në ditën e çlirimit të Rahovecit.

Prime Bar gjendet në rrugën Gëzim Hamza – Piktori pranë gjimanzit “Xhelal Hajda – Toni”.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.