Dita e Çlirimit, drejtoria e Kulturës publikon agjendën e manifestimit nën patronatin e SL

Më 14 Qershor, Rahoveci feston Ditën e vet të Çlirimit.

Komuna e Rahovecit feston ditën e çlirimit dhe do të mbahen disa aktivitete nën patronatin e kryetarit Smajl Latifi (SL).

640x74

Drjetoria për Kulturë Rini dhe Sport (DKRS) që drejtohet nga Afrim Dina ka konfirmuar këto aktivitete që do të përfundojnë me një koncert në mbrëmje.

Agjenda e Aktiviteteve:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.