Disa nga këngët që duhet t’i dini nga Dire Straits – performuesve legjendarë të HardhFest ‘23

Dire Straits Legacy do të jenë performuesit kryesorë në HardhFest – është hera e parë që një bend i një kategorie të rëndë të rockut botëror zbarkon në vendin tonë dhe natyrisht si askund tjetër kjo ndodh në HardhFest 2023, festivalin simbol që reprezenton Rahovecin në rajon dhe botë.

Rahoveci24 sjell një miks prej rreth 30 këngësh legjendare të cilat do të performohen nga Dire Straits Legacy në HardhFest 2023 – të cilat duhet t’i dini për festivalin që nis të premtën më 1 Shtator.

Për magnitudën e këtij grupi mjafton të bëhet kërkimi më i vogël në Google, kurse për adhuruesit e rokut ata janë tejet të njohur.

Në 20 vitet e fundit keni ndeshur në këngë të tyre patjetër në lokale të ndryshme apo pube në mbarë trojet shqiptare dhe kjo nuk është rastësi – muzika e tyre e thellë në temë dhe interpretim është ajo që karakterizon Dire Straits Legacy.

Më poshtë dëgjoni këngët më të mira nga Dire Straits Legacy që ju duhet t’i dini për HardhFest 2023:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.