Defekt me një gyp në Xërxë, mbeten pa ujë Rahoveci e Prizreni

Spread the love

KRU Gjakova përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook” ka konfirmuar se është paraqitur një defekt në një gyp në Xërxë.

Kësisoj, zonat operative të Rahovecit e Prizrenit do të mbeten pa ujë, teksa kanë kërkuar mirëkuptim nga qytetarët.

640x74

Më poshtë komunikata e plotë.

Njoftim.

Njoftojmë konsumatorët se është paraqitur një defekt në gypin furnizues fi 800, në fshatin Xërxë.

Për shkak të punimeve pa furnizim me ujë do mbetet e gjithë zona operative Rahovec dhe Prizren.

Ekipa e departamentit teknik të KRU “Gjakova” ka marrur të gjitha masat që punimet të kryhen sa më shpejtë që është e mundur!

Kërkojmë mirëkuptimin e konsumatorëve!

KRU “Gjakova” sh.a
8.Qershor.2020.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.