Çfarë zemre ka sportisti?

Zhvillimi i aktiviteteve fizike është shumë i rëndësishëm në jetën e njeriut. Jo të gjithë njerëzit e bëjnë një gjë të tillë. Si pasojë e kësaj njeriu që merret me aktivitete fizike, respektivisht sportive ka një trup më të shëndoshë sesa njerëzit e tjerë. E, në këtë epërsi hyn edhe zemra. Këtë e pohon edhe mjeku sportiv Agron Rexhepi, i cili bënë një krahasim interesant mes sportistit dhe jo-sportistit.

“Zemra e sportistit nga ajo e jo-sportistit dallon shumë. Është sikur dallimi nga njeriu i sëmurë dhe ai i shëndoshë” thotë Rexhepi.

640x74

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme për të marrë më shumë këshilla rreth zemrës së sportistit.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.