Burim Sharku, fitues i turneut të fundvitit në shah

Është mbajtur turneu i fundvitit 2018 në komunën e Rahovecit.

Turneu mblodhi disa prej ikonave të shahut të komunës së Rahovecit.

640x74

Në mesin e tyre, kampionë e ish-kampionë në disiplina të ndryshme.

Fituesi i këtij turneu u shpall Burim Sharku, i cili arriti rezultatin 5.5.

Turneu me karakter e motiv reakreativ u mbajt në shkollën “Bekim Sylka”, dhe aktivitete të tilla duhet të organizohen më shpesh me përkrahje të komunës së Rahovecit.

Ky turne u sponsorizua nga platforma kabllore e TV dhe e Internetit, Artvision. /Rahoveci24/

 

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.