Brestoci dhe Celina fuqishëm në përkrahje të Fatmir Iskës dhe kandidatëve të AAK-së

Fshatrat e komunës së Rahovecit duket se janë rreshtuar me nënkryetarin, Fatmir Iska.

Duket se puna e mirë e Iskës përgjatë këtyre viteve bëri që Iska të jetë i preferuari i tyre.

640x74

Kandidatët e AAK-së Fatmir Iska dhe Berat Duraku morën mbështetje të madhe në tubimet në fshatrat e Rahovecit.

Madje, Smajl Latifi shpalli fitoreno në këto zona.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.