Breshëri shkakon dëme të jashtëzakonshme për bujqit

Rreshjet me shi dhe breshër që kanë prekur Rahovecin të enjtën kanë shkaktuar dëme të mëdha.

Ashtu siç ishte pritur, dëmet janë jashtëzakonisht të mëdha.

640x74

Sidomos në vreshta është dëm i madh aty ku rrushi pothuajse është dëmtuar i tëri.

Tashmë komuna e Rahovecit ka filluar punën për të vlerësuar dëmet me shpresën që Qeveria e Kosovës do të ndihmojë në kompensimin e këtyre dëmeve.

Foto nga Andi Mullabazi në Facebook:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.