Borë e madhe edhe në Rahovec, fillon pastrimi i borës dhe hedhja e kripës nga Eko Regjioni

Bora e madhe që ka përfshirë vendin, e ka përfshirë edhe komunën e Rahovecit.

Rrugët magjistrale janë në gjendje të vështirë, ndërsa bora ka prekur edhe qytetin dhe fshatrat.

640x74

Eko Regjioni ka konfirmuar se ka filluar pastrimin e rrugëve me të gjitha makineritë.

Ndërkaq, gjatë gjithë natës pos pastrimit do të bëhet edhe hedhja e kripës.

Eko Regjioni është i kontraktuar për qytetin e Rahvoecit, rrugën Brestovc – Krushë e Madhe, Opterushë, Retijë dhe Zoqisht.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.