Bora nuk bën probleme për qarkullim në Rahovec

Reshjet e borës të cilat kanë filluar gjatë natës dhe mëngjesit të sotëm, nuk kanë krijuar probleme në qarkullimi në Komunen e Rahovecit.

Muhamet Behra, drejtor i Drejtorisë së Sherbimeve Publike në Komunën e Rahovecit thote se kompania e cila eshte kontraktuar per mirmbajtjen e rrugeve ka qene e gatshem per intervenim dhe deri me tani eshte intervenuar në fshatin Zatriq.

Ai konfirmon se të gjitha rrugët në Komunën e Rahovecit, jane të kalueshme dhe komunikacioni, po zhvillohet krejt normalisht pa ndonje pengesë

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.