Bodrumi i Vjetër impozant n’Konak të HardhFestit (Foto)

Një nga veraritë më të vjetra në Evropë, Bodrumi i Vjetër, ka realizuar një shtand spektakolar n’Konak.

Bodrumi i Vjetër ashtu sikurse cilësia e verës që është dallueshëm më e mira, është dalluar për cilësi në vizualitet dhe prezentim edhe në Konak të HardhFestit.

Vizitorët janë tërhequr shumë dhe kanë vizituar shtandin ashtu sikurse kanë degustuar verërat.

Po ashtu, kostoja për degustim ka qenë tejet e arsyeshme, duke bërë që Bodrumi i Vjetër të jetë lider në shitje dhe prezentim të suksesshëm në Hardhfest. /Rahoveci24/
14191776_1242223815796194_1885145961_o

14203648_1242223852462857_2111894210_o

14203664_1242223785796197_928656501_o

14215685_1242223772462865_211166143_o

14215807_1242223759129533_1675731767_o

14233441_1242223765796199_312161511_o

14247674_1242223875796188_1523335402_o

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.