Bodrumet fillojnë grumbullimin e rrushit në prag të HardhFest

Shoqata e Vreshtarëve ka konfirmuar se ka filluar grumbullimi i rrushit nga të gjitha bodrumet e Rahovecit.

Komunikata e plotë:

640x74

“Hapen dyert e bodrumeve per grumbllimin e rrushit.

Pas shume perpjekjeve dhe punes intenzive te Shoqates Veretare dhe Shoqates Vreshtare, eshte arritur marreveshja mirekuptimi per pranimin e rrushit.

Shoqatat konstatojne qe mbas themelimin e institucioneve, kerkasat e tyre do ti adresohen institucioneve relevante ne gjetjes se zgjidhjes afatgjate.

Te dy shoqatat i falenderojne te gjithe aktere te cilet kane ndihmuar ne zgjidhjen e ketij problemi”.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.