Bie bora e parë në Rahovec, s’ka probleme në qarkullim

Bora e parë ka rënë në Rahovec.

Me hyrjen në sezonin dimëror, edhe bora e parë ka rënë në Rahovec.

640x74

Bora e parë është karakterizuar me erëta të lehta nga verilindja me temperaturë të ulët.

Autoritetet kanë konfirmuar se rrugët janë të qarkullueshme dhe se të gjitha mekanizmat janë gati në rast se bora do të bie në ditët e ardhshme në qytetin tonë!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.