Besnik Sokoli ftohet në Lojërar Olimpike në PeyongChang

Një nga skitarët më të mirë shqiptarë, Besnik Sokoli nga Rahoveci, ka marrë ftesë për Lojërat Olimpike dimërore në Peyongchang.

Ftesën ai e bëri publike në rrjetin social Instagram.

640x74

Sokoli pas ftesës mori shumë urime dhe përgëzime.

Prezenca e Sokolit në Peyongchang është historike për Rahovecin.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.