BE ndan grante për zhvillimin e sektorit privat në takimin në Gjakovë

Sot në sallën e Kuvendit të Komunës së Gjakovës, regjion të cilit i takokn Rahoveci, do të mbahet takimi për skemën e granteve për zhvillimin e sektorit privat.

Kjo skemë e granteve financohet nga Bashkimi Evropian, dhe se përmes kësaj do të ndihmojë në themelimin dhe qëndrueshmërinë e bizneseve të reja dhe në zgjerimin e atyre ekzistuese nga sektori privat i ndërmarrësisë.

Kjo skemë e granteve do të menaxhohet nga Asociacioni i Agjencive për Zhvillim Rajonal (ARDA), ndërsa në rrafshin lokal, Agjencitë për Zhvillim Rajonal (AZHR) do të marrin përsipër pjesën më të madhe të punës praktike për të pajisur bizneset me informacione të mjaftueshme si dhe për mbështetjen e e nevojshme teknike në procesin e aplikimit.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.