Avicena po hapet në Rahovec, laborator dhe klinikë me një nivel botëror shërbimesh

Së shpejti në Rahovec bëhet hap serioz drejt përmirësimit të shërbimeve shëndetësore pasi po hapet një nga laboratorët më të njohura dhe me poliklinkën më të respektuar, Avicena.

Avicena KS me përvojë shumëvjeçare fillimisht në Maqedoninë e Veriut dhe më pas edhe në Republikën e Kosovës, është shndërruar në një kryefjalë dhe pikë kryesore reference për pacientët e niveleve të ndryshme, apo edhe qytetarëve që thjesht duan të bëjnë një kontroll rutinor.

640x74

Besueshmëria dhe infrastruktura e nivelit më të lartë që sjell Avicena KS do të vijë në Rahovec përballë QKMF-së “Dr. Fahredin Hoti” fillimisht me Laboratorin unik e më pas edhe më shërbimet e klinikes ku do të ketë shërbime tejet, tejet të nevojshme për pacientët në komunën e Rahovecit.

Tashmë s’keni nevojë të udhëtoni në Gjakovë, Prizren apo Prishtinë – Avicena po vjen në Rahovec.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.