Avdullah Hoti nënshkruan peticionin: LDK përkrah qytetarët, autostrada është e Rahovecit

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, gjatë ditës së sotme qëndroi në Rahovec ku edhe e ka nënshkruar Peticionin e nisur nga këshilli i qytetarëve të Rahovecit për autostradën e Dukagjinit.

Avdullah Hoti ka thënë se peticioni përfshinë qëndrimin e LDK-së se autostrada duhet të jetë në shërbim të qytetarëve dhe zhvillimit ekonomik.

640x74

Një ashtu gjatë nënshkrimit të Peticionit z.Hoti, është njoftuar nga antarët e këshillit të banorve të Rahovecit që Peticioni do të dorzohet tek Komisioni Parlamentar për Peticione, ku synimi është që të organizohet seanca e jashtzakoshme rrethë pakënaqësive të banorve të komunës së Rahovecit dhe synimi është që të miratohet edhe një rezulutë ku do të mirren parasysh kërkesat e banorve të Rahovecit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.