Auto BIGI hap autosallon profesional – për herë të parë në Rahovec

Tashmë një emër i njohur në industrinë e automobilizimit – Auto BIGI ka investuar në qytetin e tyre duke hapur autosallonin e parë.

Duke refuzuar që të dalin në një qytet më të madh industrial, me punën dhe sinqeritetin e tyre, vëllezërit Hamza nga Auto BIGI kanë hapur autosallonin e parë ndonjëherë në Rahovec.

640x74

Me shumëllojshmëri të veturave nga ato me çmim më të volitshëm, deri te ato më luksose, Auto BIGI ofron vetura vetëm nga cilësia më e lartë.

LOKACIONI i autosallonit:
Rruga “UÇK”, përballë Condor.

KONTAKT:
049466199
049687674
049111575

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.