Astrit Haxhijaha nga Rahoveci, specialist i parë i Farmacisë klinike në rrafshin e Dukagjinit

Prej Rahovecit po dalin shumë storie suksesi, një prej tyre ështe edhe Astrit Haxhijaha i cili vjen nga qyteti i Rahovecit, dhe është farmacist i njohur, me datën 14.12.2021 ai mori titullin specialist i farmacise klinike, i vetmi ne rrafshin e Dukagjinit.

Sukses i madh ky, Astriti është një nga djemtë i cili po i bën krenar qytetarët e Rahovecit. Përmes një statusi në facebook, ai njoftoi se tashmë është kandidat për PhD ne Universitetin Goce Delcev, i cili është titulli më i lartë shkencor.

640x74

Nevoja për shërbimet e farmacistit klinik në institucionet shëndetësore, vazhdimisht po bëhet më e madhe dhe më e domosdoshme.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.