Artvision me shtrirje 99.8% në Rahovec, ku 80% janë me Fibër Optike

Artvision ka konfirmuar se tashmë ka shtritje të gjerë në Rahovec.

Bëhet fjalë për një mbulueshmëri pothuajse të plotë me 99.8%.

640x74

Prej kësaj mbulueshmërie, 80% është me Fibër Optike çka mundëson internetin cilësor me teknologjinë e fundit.

Arvision dëshmon se mbetet operatori më serioz në ofrimin e shërbimeve të internetit dhe televizionit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.