Artvision me internet më të shpejtë e stabil, por pa rritje çmimi

Kompania e telekomunikacioneve nga Rahoveci, Artvision, vazhdon të mbetet kompania më serioze sa i përket shërbimeve të internetit dhe TV-së në qytetin tonë.

Artvision vazhdon me ofertat me çmim shumë më të lirë por pa sakrifikuar shërbimin e tyre me internet të shpejtë e kualitativ, duke ofruar njëkohësishtë mbi 220 kanale të ndryshme pa lënë anash edhe kanale të ndryshme sportive.

640x74

Gjithashtu një avantazh i madh i Artvision, është edhe liria që i ipet konsumatorëve, duke mos i detyruar ata të nënshkruajnë kontrata të detyrueshme një-vjeçare.

Në të ardhmen priten edhe shumë surpriza nga Artvision, duke e vendosur kështu çdo herë konsumatorin të parin.

Shpresojmë që kompanitë nga qyteti jonë çdo herë do të kenë përkrahjen e qytetit, dhe suksesi i tyre të vazhdojë të rritet.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.