Artvision arrin në Krushë të Madhe, bashkë me ofertat më të mira për TV dhe internet 

Je lodhur nga ndërprerjet e video bisedave me të afërmit në diasporë për shkak të internetit? Jeni nervoz me ndërperjet gjatë lojës në kompjuter edhe pse paguani çmime astronomike? 

Të gjitha këto kanë marrë fund në Krushën e Madhe pasi nga e hëna më 11 Prill hapet dyqani i Artvision. 

640x74

Në dyqanin e Artvision ju do të mund të: 

Realizoni shërbimet e nevojshme

Kyçuni në rrjetin më të mirë të Internetit dhe Televizionit.

Informohuni mbi ofertat e fundit

Lidhu me Artin e vërtetë në Krushën e Madhe. 

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.