Aromë me shije normaliteti, rikthehet “Proper Pizza – Rahovec”

Duke u bazuar në situatën aktuale dhe në bashkëpunim me të gjitha institucionet relevante, partneri komercial i Rahoveci24, Proper Pizza – Rahovec, rikthehet në aksion.

Kështu ka konfirmuar vetë biznesi afarist përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”.

Picën “Proper” mund ta shijoni sërish nga e premtja, me shpresën se do të jetë fat-sjellës për të gjithë qytetarët e bizneset, që t’i rikthehen normalitetit sa më shpejtë të jetë e mundur.

🔥 WE ARE BACK 🔥I dashtun popull pica-dashës, Pas një pauze një mujore, në koordinim me të gjitha institucionet dhe…

Posted by Proper Pizza Rahovec on Thursday, April 16, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.