Aktivizohet drejtoria e inspektoratit, sekuestrohen mbi 4 mijë litra vaj në Rahovec

Drejtoria e Inspektoratit të Komunës së Rahovecit, duket se është aktivizuar dhe ka dalë në terren për t’u përballur me abuzimin e çmimeve të marketeve.

Në një njoftim të publikuar nga drejtoresha e Inspektoratit, Nora Boshnjaku, është konfirmuar gjatë kontrolleve janë hasur në sasi të vajit pa dokumentacion mbi origjinën e tij.

640x74

Gjithsej u konfiskuan 4676 litra.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.