Aksident në rrugën “Xhelal Hajda – Toni”

Aksidentet janë shpeshtuar në komunën e Rahovecit.

Veçanërisht zona e qytetit me rritjen e fluksit të veturave dhe motorrëve po bëhet më e rrezikshme dhe po ndodhin aksidente.

640x74

Aksidenti i ndodhur sot ka rezultuar pa lëndime.

Foto (RahovePost):

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.