Admir Mullabazi trajner i gjeneratave të reja të KB Rahovecit

KB Rahoveci ka njoftuar opinionin se ka arritur marrveshje me trajnerin Admir Mullabazi për tu angazhuar tek gjeneratat e reja të shkollës së basketbollit të KB Rahovecit.

Admir Mullabazi edhe më herët ishte pjesë e gjeneratave të reja te KB Rahoveci prandaj dhe i është besuar ky post përsëri Admir Mullabazit.

640x74

Në vazhdim ju sjellim njoftimin e plotë të KB Rahovecit në faqen e tyre zyrtare:

Klubi ka bërë hapin e radhës. KB Rahoveci ka arritur marrëveshje me trajnerin Admir Mullabazi.
Tekniku do t’i udhëheqë të rinjtë e shkollës tonë të basketbollit, tek të cilët e kemi bazuar të ardhmen.
Vazhdojmë!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.