Abstenimi i Korenicës në komision e çon Trustin në Kuvend

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, ka miratuar kalimin e propozimit për tërheqjen e 30 përqind të Trustit.

Nga nëntë vota, katër ishin për, tri kundër dhe dy abstenime.

640x74

Nga Lëvizja Vetëvendosje abstenuan Visar Korenica dhe Eman Rrahmani.

Pas këtij votimi, projektligji shkon për në Kuvend.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.