AAK bashkëbisedim me të rinjt në Esra Palace

Sot me datë 21.prill.2017 ditë e premte nga ora 19:00 në Restaurantin “ESRA PALACE “,Aleanca e të rinjëve në Rahovec organizon takim bashkëbisedues me të rinjët e komunës së Rahovecit.
Ftohen të rinjët të marin pjesë në këtë takim ku prezent do të jenë,kryetari I degës së Aleancës në Rahovec z.Smajl Latifi,deputeti I parlamentit të Kosovës nga radhët e Aleancës z.Daut Haradinaj dhe kryetarja e Aleancës së të rinjëve në nivel Qendror znj.Diellza Hoti.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.