A ekziston rreziku i politizimit të HardhFest? (Video)

Mes shumë pikave pozitive të folura në emisionin “Perspektiva” në HardhFest, u bisedua edhe për problematika.

Drejtori Emrullah Spahiu foli para Elmaze Mullabazit rreth shumë problematikave.

Ai u shpreh për çësthjet e organizimit në veçanti dhe nëse ekziston potencial që politika të ndërhyjë në festival, kur dihet se ri-inkarnimi i festivalit të rrushit dhe verës u inspirua nga persona krejtësisht jo politikë.

640x74

Mësoni përgjigjen e Emrullah Spahiut në emisionin “Perspektiva” në videon më poshtë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.