21 vjet nga Epopeja e Rahovecit

Sot po shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rahovecit, një prej ditëve më të rëndësishme në historinë e komunës tonë dhe në histori të gjithë kombit shqiptar.

Me një numër të madh aktivitetesh po shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rahovecit, ku kësaj radhe vlen të përmenden edhe aktivitetet e organizuara nga Brigada 124 me në krye komandantin, Ismet Tara – Hoxha dhe të mbështetura nga OVL e UÇK-së në Rahovec.

640x74

Edhe komuna e Rahovecit ka organizuar disa aktivitete në përkujtim të kësaj dite të madhe.

Ndërkaq, për të sjellë atë që ngjau dy dekada më parë nga lufta e drejt dhe e pastër për çlirim, u përkujdes Prof. Dr. Sabahajdin Cena, i cili me shkrimet e tij mbreslënëse sjell të kaluarën për të edukuar gjeneratat e reja nën frymën atdhetare pa harruar sakrificën për lirinë që gëzojmë sot.

Lavdi !!!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.