20€ Pako Full me Sporte – Zbritja e Çmendur e Artvision për White Friday

Operatori Artvision ka menduar për klientët e rinj dhe ekzistues me Zbritjen e Çmendur për atë që quhet e White Friday apo e Premtja e Bardhë.

Pse e bardhë? Sepse Zbritja e Çmendur ofron kënaqsi pafund.

Për klientët e rinj vetëm 20 euro muaji internet plus TV full me Sporte.

Për klientët aktual, pra ekzistues, 240 euro viti me pagesë të menjëhershme.

Oferta zgjat vetëm SOT – nxitoni dhe nënshkruani kontratën në Artvision.

/Rahoveci/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.