Së shpejti hapet ZOYA Lounge nga basketbollisti i KB Rahovecit, Indrit Krasniqi

Korriku pritet me plot befasi në Rahovec.

Një nga befasitë është hapja e ZOYA Lounge.

640x74

Si destinacion që si shërbim primar ka eksperiencën premium të shijeve ultimative të SHISHA-s (hookah), ZOYA do të ketë gjithë luksin, dizajnin avantgard dhe shërbimin fantastik për kafe, shisha, muhabet e kohë të mirë.

Edhe kapiteni Bardhi Rexha ka përkrahur hapjen e ZOYA Lounge.

Hapja e shumëpritur do jetë gjatë korrikut me një ndejë ultra ekskluzive.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.