“12 Maji” në fshatin Ratkoc bëhet me pajisje të Teknologjisë Informative

Shkollën e Mesme të Lartë “12 Maji” në fshatin Ratkoc të Komunës së Komunës së Rahovecit bëhet me pajisje të Teknologjisë Informative, ky investim është dedikuar nxënësve të kësaj shkolle nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Pajisjet e Teknologjisë Informative të dedikuara nga MZHE janë; 5 kompjuterë,1 Printer 3D, 1 Printer i thjeshtë si dhe 1 Projektor dhe pajisje përcjellëse.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.