640x74

Tag: Visar Ejupi

Bardhi Rexha dhe Visar Ejupi mbesin te KB Rahoveci

KB Rahoveci ka konfirmuar se Bardhi Rexha ka vazhduar bashkëpunimin me klubin. Ndërkohë Rahoveci24 mëson se edhe Visar Ejupi ka vendosur të vazhdojē me...

Visar Ejupi, 17 vjeçari i rekordeve e i së ardhmes

E njihnin të gjithë për kapacitetet që posedonte, por gurmanët e basketbollit kosovar u çuditën kur e panë në tri ndeshje brenda ditës. Ai zhvilloi...